Sponsorloop 25 oktober 2013

Net voor de vakantie hebben alle leerlingen van G-O! De Regenboog deelgenomen aan de jaarlijkse Halloween sponsorloop. Heksen, vampieren en andere griezelige monsters gaven weer het beste van zichzelf tijdens deze intense activiteit. Maar liefst 45 minuten lang gaven alle kinderen het beste van zichzelf  ten voordele van de school.  Met de centen die we ophalen zijn we van plan om leuke activiteiten te organiseren of kopen we leuke materialen aan voor alle leerlingen. Ook de kleuters namen actief deel aan dit gebeuren. Terwijl juf Martine met haar kleuters deelnam aan de grote sponsorloop, organiseerde juf Inge en juf Liesbeth de welbekende ‘ Appeltjesrace’ in onze turnzaal. Ook daar deden de kleuters en peuters meer dan hun best om een foutloos bewegingsparcours af te leggen.

Wij willen dan ook al onze leerlingen een hele dikke proficiat wensen met de knappe prestaties die ze geleverd hebben en hen zeggen: ‘ Wij zijn echt trots op jullie!’ Verder willen we alle ouders, vrienden en sympathisanten die aanwezig waren om onze kinderen aan te moedigen welgemeend bedanken. Een extra dankwoordje willen we richten aan Eddy Godderie, voor sommige onder jullie beter bekend als de papa van Liam ( 2KO).  Hij offerde deze middag op om fantastische foto’s te maken van deze leuke activiteit. Bij deze een welgemeende dankjewel Eddy!

Wij hopen al onze ouders snel weer terug te zien op een volgende activiteit, maar voor nu zou ik zeggen: Geniet van de mooie foto’s! Hier al enkele previews……

 

DSC_9722 (Kopie)DSC_9692 (Kopie)P1040410DSC_9653 (Kopie)DSC_9644 (Kopie)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s